Adyen

GEANIMEERDE EXPLAINER | LOKALISATIE

Het project –– Als er één klant van Anymigo is die internationaal actief is, dan is het Adyen wel. Doorgaans worden de animaties van Adyen in het Engels geproduceerd en opgenomen. Echter, aangezien Adyen actief is in vrijwel elk land ter wereld, willen ze ook aangepaste content bieden voor lokale doelgroepen. Daar komt Anymigo in beeld - de animaties die voor Adyen worden gemaakt, kunnen met slechts een paar klikken eenvoudig worden vertaald naar lokale talen. Fácil!

Lokalisatie verduidelijkt en maakt Adyen's diensten wereldwijd vertrouwd.

Adyen-Result

Met behulp van Anymigo maakt Adyen een animatie wereldwijd toegankelijk door middel van efficiënte vertaling die verder gaat dan alleen ondertiteling.

Een gerichte uiting

voor al  jouw klanten

Ontwerp  ––  Een gerichte uiting voor jouw klanten, dat is het doel. Het maakt niet uit in welke taal jouw klant denkt schrijft, met Anymigo spreek jij iedereen aan! Zo heeft Adyen een platform voor alle betalingen en is Anymigo een platform voor al je content.

Technologie  ––  Adyen leverde Anymigo de vertaling in een overzichtelijk bestand en deze werden met een paar muisklikken verwerkt in de bestaande animatie. Zo heeft iedere doelgroep de animatie in zijn eigen taal. Hierbij is ook rekening gehouden met font grootte en duur.

video vertalingen in 10 talen

Bulk export

Dynamische grootte en duratie

De maatwerk

toolbox voor

je merk

Anymigo is onderdeel van Kinsmen Collective

Copyright © 2023 Kinsmen Collective