BePlayer

VOETBAL | DYNAMISCHE CONTENT

Het project  ––  BePlayer vertegenwoordigt prof-voetbalsters uit hoogste voetbalklassen. De variatie in deze content zit ‘m in de verschillende club-kleuren, speeldagen en aanvangstijden. Dankzij Anymigo staan BePlayer en haar speelsters al 1-0 voor voordat de wedstrijd begonnen is. Met een dynamisch geanimeerd programma + persoonlijke match highlights zorgen voor extra aandacht online.

Digitale content die punten scoort

Extra aandacht op social media

BePlayer-Result-1

MATCHDAY

Anymigo genereert een dynamische animatie specifiek voor elke wedstrijd. Zo zijn de speelsters iedere speeldag de ster van social media!

MATCH OVERVIEW

Als je niet scoort, zul je nooit winnen. Daarom zijn de branded templates van BePlayer gemakkelijk in te vullen en geautomatiseerd. De thuis- en uitclubs veranderen op magische wijze van clubkleuren, resulterend in prachtige animaties.

BePlayer-Result-2

een inkoppertje

met Anymigo

Technologie  ––  Met behulp van Anymigo is het eenvoudig om een dynamische animatie te maken. Upload gewoon de foto van de speler en het stadion waar de wedstrijd plaatsvindt. Selecteer vervolgens de juiste wedstrijddag en tijd en je bent klaar!

Dynamische spelerinformatie

Spelersnaam & team

Dynamische teams

Thuis- en uitkleuren + logo

Dynamische wedstrijdinformatie

Competitie, teams, datum, tijd & tv-kanaal

De maatwerk

toolbox voor

je merk

Anymigo is onderdeel van Kinsmen Collective

Copyright © 2023 Kinsmen Collective